TONI PRIM

El millor fotògraf de Lleida?
…això diuen els nostres clients

Toni Prim

I els hi estem molt agraïts. Però nosaltres sentim un gran respecte per la resta de companys de professió i estem segurs de que ells també mereixeran aquest qualificatiu per part dels seus clients.

El que sí que és cert és que Toni Prim, al principi com a fotògraf individual i des de fa ja molts anys com a cap d’un equip de professionals molt qualificats, ha realitzat sempre un gran esforç per estar al capdavant de la nostra professió.

Al capdavant en aprenentatge, amb formació continuada obtinguda en centres i congressos d’arreu del món.

Al capdavant en tecnologia, com a centre pioner en fotografia digital i tractament de la imatge.

Al capdavant en intercanvi de coneixements, impartint ponències i programes de reciclatge a altres professionals arreu de l’estat espanyol.

Al capdavant en ensenyament, havent fundat la primera escola de fotografia de Lleida i també escoles a Tarragona i Tortosa, per la que han passat –i és un orgull dir-ho- molts dels grans fotògrafs amateurs i professionals de Lleida.

I al capdavant també en concepte d’empresa: Toni Prim dirigeix cursos de fotografia a diferents ciutats catalanes.

En tot cas moltes gràcies als nostres clients, alumnes i amics i també a tots aquells que amb la seva opinió han fet que Toni Prim sigui avui en dia una marca de prestigi associada a la idea de qualitat.

Toni Prim