28-12-2006 - Ronaldinho fitxa per Toni Prim

Ronaldinho Gaucho, futbolista i estrella del F.C. Barcelona, s'ha inscrit com a nou alumne de l'Escola de Models TONI PRIM. Després d'hores de negociació, degudes als drets d'imatge, s'ha arribat a aquest acord. El considerat millor jugador del món ha declarat que està "molt feliç de pertànyer a aquest equip" i que espera "aprendre'n molt. Estic ansiós per començar". Aquest acord no evitarà que Ronaldinho segueixi disputant els seus partits de lliga, tot i que potser se'n perdrà algun de la Copa del Rey. Per més informació, premi aquí

Ronaldinho fitxa per Toni Prim

Compartir a: Compartir a Facebook Compartir a Twitter

27-10-2006 - Desfilada Solidaria en benefici d'Aremi

Desfilada Solidaria en benefici d'Aremi (Associació de Rehabilitació del Minusvàlid) Models de la Escola de Models Toni Prim van desfilar juntament amb alguns jugadors de la U.E. Lleida que van voler col·laborar en aquesta causa, a la discoteca Pachà de Lleida. La desfilada va començar amb una actuació de nois i noies d'Aremi que dirigits per Aida Martínez , ens van divertir molt i ho van fer molt bé. Les firmes col·laboradores van ser: Boutique Amadeus amb moda i complements. Xabel·la amb moda íntima. Cymbeline Paris amb vestits de núvia. Golden Point mitges. Karma amb roba i complements de marca. El maquillatge del Saló d'Estètica de la Maribel Morato. La perruqueria d'Alcalà Estilistes. Direcció i Coreografia de Verònica Fuentes. Música i Llums de Tomàs Roca. Disseny gràfic i Vídeo: Didac A. Prim. Vídeo promocional: Carles Pedra. Patrocinadors: Area Immobiliaria, Agroferti i immobiliaries Rencasa. Ens van ajudar la Marta, el Joan i la Laura. Moltíssimes gràcies a tots!

Desfilada Solidaria en benefici d'Aremi Desfilada Solidaria en benefici d'Aremi Desfilada Solidaria en benefici d'Aremi Desfilada Solidaria en benefici d'Aremi Desfilada Solidaria en benefici d'Aremi

Compartir a: Compartir a Facebook Compartir a Twitter

15-10-2006 - II Passarel·la Sur

Hem assistit a la II Passarel·la Sur cel·lebrada al Casino Torrequebrada de Benalmàdena. La desfilada va ser un homenatge a la Moda Espanyola amb la col·lecció del gran dissenyador d'alta costura Elio Berhanyer.

II Passarel·la Sur II Passarel·la Sur II Passarel·la Sur II Passarel·la Sur II Passarel·la Sur

Compartir a: Compartir a Facebook Compartir a Twitter

01-09-2006 - Primer congrés del grup fotoCat

Primer Congrés del grup fotoCat, format per quatre associacions de fotògrafs professionals de cadascuna de les quatre províncies catalanes. Vam passar dos dies inoblidables, dels quals destaquem la presència dels nostres amics, el fotògraf John Stewart i la model Mireia Artal que va ser la guanyadora del concurs "vecinitas" organitzat per la revista FHM.

Primer congrés del grup fotoCat Primer congrés del grup fotoCat

Compartir a: Compartir a Facebook Compartir a Twitter

01-08-2006 - Estiu 2006

Aquest estiu, hem aprofitat per descansar, gaudir de la platja, la piscina, viatjar…, en definitiva, deixar la ment preparada per començar el nou curs amb ganes, il·lusió i noves expectatives. Amb tot i això, encara hem tingut temps per fotografiar aquestes espectaculars models en una sessió a la platja per tancar l'estiu.

Estiu 2006 Estiu 2006 Estiu 2006 Estiu 2006

Compartir a: Compartir a Facebook Compartir a Twitter